Groep G: Belgie – Tunesie (23/06 – 14.00u)

Op zaterdag 23 juni neemt Belgie het in Groep G op tegen Tunesië. Lees onze Belgie Tunesie Voorbeschouwing en benut de Belgie Tunesie Wed Tips voor mooie winst!

Voorbeschouwing Tunesië Belgie

België had het in de eerste helft moeilijk tegen Panama en kon slechts na 47 minuten de ban breken, na een mooi doelpunt van Mertens. Daarna was de veer gebroken bij de Panamezen en konden de Rode Duivels de score nog uitdiepen tot 3-0. Tunesië had het in de beginfase tegen de Engelsen heel moeilijk en ze konden nauwelijks stand houden. Uiteindelijk viel de 1-0 door Kane, maar via een penalty kwamen ze terug in de match. Jammer genoeg kregen ze in de ultieme slotfase nog een doelpunt binnen en verloren ze de wedstrijd met 1-2.

Aanmelden bij BetFIRST

Wed Tips Tunesie Belgie Quoteringen

Bij de WK Bookmakers staan de Belgen overal met stip genoteerd als de grote favoriet voor deze wedstrijd. Een gokje wagen op de Rode Duivels, levert je dan ook maar een odd op van 1.31. BetFIRST geeft daarentegen wel een odd van 11.25 voor een Tunesische zege, terwijl een draw op 5.45 staat. In de afgelopen wedstrijden van de Belgen, vielen er altijd 3 of meer doelpunten te noteren. Als je liever daar op wedt, dan krijg je een odd van 1.80.

We verwachten dat de Belgen aan het langste eind zullen trekken, maar we denken ook dat ze een tegendoelpunt zullen slikken. Daarom is het aantal doelpunten van 3 gerechtvaardigd. Ook een gokje wagen op de WK topscorer voorspellen, kan met Lukaku. Hij heeft er 2 achter zijn naam staan en de afgelopen 10 wedstrijden, scoorde hij al 15 maal. Ben je nieuw bij BetFIRST dan kan je ook genieten van de 200% tot €100 BetFIRST Bonus.